Home      Coupons      Specials      Contact

 
Home > Bespaarin blog > Nieuws > iOS App gelanceerd

iOS App gelanceerd

In december was onze Android App al gelanceerd maar de iOS versie liet nog even op zich wachten. Vanaf vandaag hoeven wij onze iOS gebruikers niet langer te laten wachten want de Bespaarin App staat nu ook in de App Store van Apple! Download hier de iOS App van Bespaarin.

Altijd alle kortingen bij je

Als je gebruik wilt maken van de acties van Bespaarin van onze website moet je een kortingsbon printen. Wil je gebruik maken van de folder dan zal je de kortingsbon uit moeten knippen. Met de Bespaarin App heb je alle kortingen, die op onze website staan en in onze folder, op je mobiele telefoon en hoef je niets uit te printen of uit te knippen. Hierdoor heb je direct altijd alle kortingen op zak, want je hebt je telefoon toch altijd bij je.

Hoe werkt het?

Je download de App gratis via de App Store. Je hoeft je niet aan te melden of te registreren, je kunt de App na het downloaden direct gebruiken. Vervolgens zoek je de actie die je wilt gebruiken. Je kan links boven aan handmatig zoeken, je kunt een categorie selecteren of je kunt door alle acties scrollen. Als je vervolgens de actie hebt uitgekozen klik je op 'Gebruik nu'. Vervolgens zal er een pop-up scherm verschijnen waar je een bevestigingscode moet invoeren, deze kan je vragen aan de kassamedewerker. Na het invoeren van deze code heb jij recht op het gebruik van deze actie.